Een Nieuw Jaar!

Een Nieuw Jaar!

De kerstboom afgetuigd! De champagne flessen zijn leeg… Het begin van een heel nieuw jaar met nieuwe kansen, uitdagingen en natuurlijk frisse nieuwe blog posts! Maar voordat we naar de toekomst kijken eerst even een terugblik: 2017; was een zwaar jaar voor mij persoonlijk met heel veel moeilijke momenten, maar het was niet allemaal kommer en kwel, daarmee zou ik 2017 tekort doen. Er zaten wel degelijk ook hele mooie momenten tussen: GDC San Francisco, de game release van Day of Infamy en vakantie in Belgrado zijn zeker een aantal highlights van mijn 2017.  Het was ook het jaar dat ik met therapie ben begonnen, het zou misschien wel onder de highlights passen maar voor mij voelt het toch anders, misschien zelfs meer als een moeilijk moment of toch niet?! Voor nu plaats ik het voor 50% onder highlights en wie weet wordt het ooit nog 100.

Therapie maakt echt verschil en eerlijk gezegd weet ik niet of ik 2017 door had gekomen zonder. Het is wel echt zwaar, ik kan mooie verhaaltjes ophangen hoe geweldig het is en dat is het ook zeker. Maar aan de andere kant is het ook heel zwaar, misschien wel zwaarder dan ik zelf had kunnen bedenken. Ik wist dat het niet makkelijk was, maar de strijd in mijn hoofd is soms echt keihard… Waarbij ik wel is zoiets heb van “IK KAP MET THERAPIE… EN GA WEL ZO VERDER!” Maar goed dan bedenk ik mij weer dat is nou net wat de donkere kant van mijn hoofd wil. Gelukkig heb ik van mijn geweldige psycholoog EFT(Emotional Freedom Techniques) geleerd dus dat pas ik ook zeker vaak toe tijdens de moeilijke momenten. Het is niet altijd direct opgelost, maar het haalt er wel de scherpe randjes vanaf! 🙂 En… Ik wordt meer bewust hoe het daarbinnen allemaal draait maar dan toch ook weer niet…

Onlangs ging ik een koffie halen op station, I know slechte combinatie met een angststoornis, maar zo’n overheerlijke verse cappuccino met schuim tjah daar kon Jeroen niet voorbij lopen haha. Alles ging goed tot ik moest aangeven welke grote ik wilde, tjah daar liep ik toch even vast. Uiteindelijk is het wel gelukt natuurlijk, maar het was toch even een lastig momentje…

En dan nu 2018 naja inmiddels is het alweer bijna twee weken 2018. Time flies! Letterlijk want gisteren besloot mijn klok dat het tijd was om snachts van de muur te vallen. Anyway 2018 wordt hopelijk een beter jaar dan 2017. Ik heb nog even nagedacht over voornemens, maar eerlijk gezegd daar geloof ik niet echt in. Ik wil graag een huis kopen, verder komen met therapie, game releasen maar zijn dat echt voornemens? Mijn wereld veranderd veel te snel en ik pak liever de kansen en ga de uitdagingen aan die op mijn pad komen, dan dat ik een strakke lijn volg. Dit jaar wordt sowieso weer een ‘rollercoaster’ met kurketrekkers, loopingen en zoveel meer. Ik hoor de stem in mijn hoofd al: “Ready or not.. It’s gonna be one hell of a ride!!”

Iedereen een mooi nieuw jaar gewenst in goede gezondheid!

Jeroen van Werkhoven

Je kan mij vinden op Facebook | Twitter  en Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *